За нас

Амрита лаборатория

Българската фирма АМРИТА ООД е основана през 1995г. от научни работници, работили в Изследователски институт по криобиология и лиофилизация в областта на производството на хемостатични ( кръвоспиращи) препарати на колагенова основа за медицински цели.

Фирмата функционира като лаборатория и производител на козметични продукти със собствени технологии за производство на активни субстанции -колаген, еластин, ихтиокол(колаген от кожата на черноморска акула), билкови екстракти и др.

Серии продукти

  • - Amrita with TANYA PEYCHINOFF
  • - FERROCELL
  • - KALIVI
  • - DR.HOMEO
  • - Amrita Lab
  • - Amrita за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Козметичната серия АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛ

е създадена за професионална употреба в козметичните салони и за работа с професионална апаратура.
Кожата е най големият човешки орган. Тя има свой собствен начин на защита и регенериране. Възрастта, стресът от съвременния начин на живот, физиологичният ритъм на промяна на тялото и еволюцията на средата са фактори, които могат да променят естествените свойства на кожата, а също така да намалят и нейната жизненост.
Наше задължение е да се опитаме да елиминираме недостатъците на кожата, като използваме предимствата  на нашият опит и  съвременните постижения в областта на козметиката .
Чистотата на кожата е основен фактор за нейната красота. Идеално почистената кожа позволява на козметичните продукти да проникнат по-дълбоко в епидермиса , като по този начин се реализира пълният им ефект.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password