Анти бръчки терапия Перфект Скин | Amrita Laboratory

Анти бръчки терапия Перфект Скин

Активна терапия Анти бръчки за всеки тип кожа 

Опаковка: Ампули 10x4мл

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

АКТИВНА ТЕРАПИЯ АНТИ БРЪЧКИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Perfect Skin 

АНТИ БРЪЧКИ 

ИНТЕНЗИВНА АНТИ-БРЪЧКИ ТЕРАПИЯ С РЕТИНОЛ 

Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа на добра цена е високо ефективна комбинация от ретинол палмитат и природни антиоксиданти. Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа е високо ефективна комбинация от ретинол палмитат и природни антиоксиданти (вит. Е, F и Н). Този продукт на AmritaLab има интензивно действие срещу процесите на стареене, защитава кожата от атаката на свободните радикали, стимулира обновителните процеси на епителната тъкан, води до намаляване дълбочината и броя на бръчките. Формулата се базира на съдържание на ретинилпалмитата, който е стабилизирана форма на ретинола, пригодена за ползване в козметични продукти. Ретинолът, наричан още витамин А, е известен като витамина на младостта. Той може да предизвика излющване на кожата, а това от своя страна стимулира процесите на обновяването й. Когато се използва при по-млада кожа предотвратява разкъсването на дермалните тъкани, предизвикано от действието на UV радиация, свободните радикали и др. Когато е в комбинация с антиоксиданта витамин Е се постига значителна степен на защита на кожата от преждевременно стареене. Активната терапия против бръчки съдържа UV - абсорбент със слънцезащитна функция. 

Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа е терапия за интензивно, ефективно противодействие на процесите на стареене на кожата.

Действието на терапията против бръчки е базирано на витамин А /ретинол/ в комбинация с  природните антиоксиданти – витамин Е, F и Н . Ретинола има изключително важна роля в протеиновата обмяна в кожата и изключително благоприятно въздействие върху регенеративните процеси. Формулата на AmritaLab против бръчки може да намали дълбочината и броя на бръчките, също така предпазва от окислителни процеси, водещи до преждевременно стареене и подобряване на еластичността и защитните функции на кожата.

Амрита препоръчват ампулите против бръчки да се ползват по-интензивно в пролетно-летния сезон. За да се постигне желаният резултат, препаратът трябва да се използва според индивидуалните особености на всеки клиент. Поради ексфолиращото действие на ретинола е възможно да се получи зачервяване и дразнене на кожата, но то има временен характер и не е нежелана реакция. При възникване на такъв проблем, преустановете ползването за един-два дни, след което продължете процедурите, като е желателно да ги разредите през ден. Целта е кожата да привикне към ретинола, след което препаратът може да се употребява спокойно неограничено време. За премахване на бръчки третирането трябва да продължи около един месец. 

Опаковка: Ампули по 4 мл.

В кутия са по 10 ампули.

АМR34

Техническо описание

тип продукт
серуми

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password