Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе

Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе

Anticelut Slimming Gel създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine).

Разфасовка: 250мл

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Anticelut Slimming Gel, създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine).

Именно тя гарантира изгарянето на мазнините на мястото, където е нанесен гелът. Ефектът се дължи на способността на Л-Карнитина да функционира като „совалка”, пренасяща мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана в митохондриите, където те изгарят. Без негово съдействие липидите трудно биха могли да преминат през непропускливата мембрана, но когато той се свърже с мастната молекула, това става лесно.

Предимството на Л-Карнитина обаче не приключва дотук. След като липидната молекула бива изгорена се получават отпадъчни продукти, с които Л-Карнитина отново се свързва и ги извежда обратно през клетъчната стена. Така действието на Л-Карнитина е двойно - веднъж доставя мастните молекули в клетката, и втори път елиминира отпадните продукти.

Включеният в продукта екстракт от люта чушка (Capsicum Annuum Extract) също повлиява благоприятно тъканната обмяна. Действайки като бета-стимулатор, той разширява кръвоносните съдове, засилва кръвообращението и подобрява процеса на дрениране в целулитната тъкан.

Наличието в гела на мастноразтворимата форма на витамин C (Ascorbyl Palmitate) стимулира синтеза на Л-Карнитин. Освен това той е мощен антиоксидант, реализиращ ефекта си директно върху клетъчните мембрани. Благодарение на това успешно се предотвратява окислението на белтъците и липидите, напречното свързване на колагеновите влакна, дермата се стабилизира, уплътнява и изглажда, а възпалителният оток намалява.

Anticelut Slimming Gel – бързо и лесно прониква в кожата, което гарантира достигане на активните съставки до „целта”. Предизвиква охлаждане, което е желателно след загряващия масаж. То води до свиване на кръвоносните капиляри, оттичане на лимфата и заглаждане на кожната повърхност. Приложен след някой от горе описаните масажни продукти, антицелулитният гел повишава концентрацията на активните съставки в кожата и осигурява „действие с продължение”, тоест дълго след приключването на масажа. Може да се прилага и самостоятелно.


Начин на употреба:

Гелът се нанася ежедневно в равномерен слой върху кожата на целулитните участъци и се втрива с кръгообразни движения.FER6

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password