Масажен оформящ антицелулитен крем

Масажен оформящ антицелулитен крем

Anticelut Slim Modelling cream, Крема притежава лека текстура, поема се от кожата и „доставя” активните съставки в точните места на действие. Предназначен е за лимфодренажни и антицелулитни масажи с по-малка продължителност. Масажният крем е ефективен както при тежки, така и при по-леки форми на целулит. След масажа се нанася антицелулитен гел. 

Разфасовка: 250мл

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Anticelut Slim Modelling cream притежава лека текстура, поема се от кожата и „доставя” активните съставки в точните места на действие. Предназначен е за лимфодренажни и антицелулитни масажи с по-малка продължителност. Масажният крем е ефективен както при тежки, така и при по-леки форми на целулит. След масажа се нанася антицелулитен гел. 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • L-Carnitine (ел-карнитин). Това е естествена за кожата, подобна на витамин субстанция, която се открива във всяка клетка на тялото. Тази субстанция преобразува мастните компоненти в енергия, подпомага синтезата на колаген, регулира производството на важни бариерни липиди, подпомага регенерацията на кожата. 
  • L-Carnitine, нанесен на кожата достига и действа на метаболизма на липидите. Извършените експерименти доказват, че молекулите L-Carnitine не само достигат до мастния слой, но и улесняват метаболизма на мастните киселини в клетките, което спомага за превръщането им в енергиен източник. Този механизъм е добре познат на спортистите, които използват L-Carnitine под формата на диетична добавка. Паралелно с това той заздравява съединителната тъкан и стимулира повторното образуване на колагенови влакна. Това пречи на мастните клетки да достигнат на повърхността и създадат неприятните трапчинки по бедрата и другите проблемни области. 
  • L-Carnitine изглажда, овлажнява и защитава кожата, прави я видимо по- привлекателна. 
  • Кофеин – стимулиращо средство, подобрява кръвообращението и лимфообращението и спомага за отстраняване на течностите от участъците с целулит.
  • Капсайцин – извлича се от люти чушки. Намалява мазнините, като не позволява на недооформените мастни клетки – предипоцити да се превърнат в пълноценни адипоцити. Увеличава скоростта на обмяната на веществата, намалява количеството мастна тъкан. 
  • Екстракт от зелено кафе – засилва действието на чистия кофеин, действа тонизиращо, подхранващо и антиоксидантно.
  • Витамини А и Е – природни антиоксиданти в комбинация с много добро действие.

Начин на употреба:  Крема се нанася ежедневно в равномерен слой върху кожата на целулитните участъци и се втрива с кръгообразни движения. FER7

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password